معرفی مرکز آموزش علـمی-کاربـردی هپــکو

مرکز آموزش علمی – کاربردی هپکو در سال ۱۳۷۷ با هدف تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص در زمینه نگهداری و تعمیرات ماشین آلات راهسازی و معدنی تاسیس گردید . با توجه به پیشرفت تکنولوژی استفاده شده در ماشین آلات و نبود نیروی تکنسین ماهر مورد نیاز کشور  و به منظور تغییر نگرش سنتی به علمی در زمینه نگهداری و تعمیرات ماشین های راهسازی و معدنی و ساختمانی راه اندازی رشته نگهداری و تعمیرات ماشین های راهسازی ضروری بود . لذا در سال ۱۳۷۷ نسبت به پذیرش دانشجو به در رشته کاردانی نگهداری و تعمیرات ماشین های راهسازی اقدام شده است . پس از اجرای ۲ دوره از رشته کاردانی نگهداری و تعمیرات ماشین های راهسازی  و ارزیابی به عمل آمده از توانایی فارغ التحصیلان، مشخص شد که فارغ التحصیلان توانایی کافی برای تامین اهداف فوق را ندارند . لذا بازنگری در محتوی و سرفصل دوره در دستورکار مرکز  قرار گرفت.

در دوره جدید دروس کاملا کاربردی و تخصصی ماشین آلات در نظر گرفته شد و به منظور افزایش توان عملی دانشجویان طرح گذراندن دوره کارآموزی و کارورزی به میزان ۱۸۰۰ ساعت به دوره فوق اضافه گردید.

این مرکز تنها مرکزی در کشور می باشد که دانشجو در طول تحصیل خود می تواند کلیه فرآیند های طراحی، ساخت،مونتاژ و تست ماشین آلات را از  نزدیک  شاهد باشد و این امر بدون پشتیبانی شرکت هپکو میسر نبوده است .

در حال حاضر مرکز آموزش علمی-کاربردی هپکو در قالب آموزشهای بلند مدت (دانشجویی)  و آموزشهای آزاد در زمینه ماشین آلات راهسازی، ساختمانی، کشاورزی و معدنی  برای تمامی شرکت های مربوطه در حال فعالیت می باشد .