برگزاری اولین المپیاد استانی جوشکاری

مرکز آموزش علمی کاربردی هپکو، اولین المپیاد استانی جوشکاری را با هدف ایجاد انگیزه بین دانشجویان وعلاقمندان جوشکاری ومعرفی چهره های برتر در سطح  استان مرکزی  و ایجاد رقابت علمی  و عملی واحد های مختلف دانشگاهی ، برگزار می نماید.

روش برگزاری آزمون:

روشهای آزمون :  تئوری وعملی(ترکیب نمره:  ۳۰%  تئوری و۷۰% عملی)

منابع  سوالها آ‍زمون کتبی : فرآیندهای جوشکاری-شناخت فیزیکی و مکانیکی- نقشه خوانی- زبان فنی علم مواد

نحوه انجام آزمون  عملی : طبق استاندارد تاییدیه جوشکار EN287-1 و ASMEIX در حالت ۳Fو۳G

نحوه  قبولی  درآزمونشرکت کنندگان پس از کسب ۳/۴ نمره آزمون کتبی  مجوز شرکت در آزمون عملی را دریافت میکنند.

زمان و محل برگزاری :

زمان برگزاری المپیاد: یکشنبه ۹۲/۰۹/۰۳ ساعت ۸:۳۰ صبح

محل برگزاری المپیاد: مرکز آموزش علمی کاربردی هپکو

هزینه و زمان ثبت نام :

هزینه ثبت نام:  مبلغ ۲۰۰,۰۰۰ ریال  (شماره حساب مرکز آموزش علمی کاربردی هپکو :۴۴۰۹۰۹۰۵۱۱ بانک ملت)

زمان ثبت نام : از تاریخ ۹۲/۰۸/۲۵ لغایت ۹۲/۰۹/۰۱

فرم ثبت نام را از سایت دریافت و مشخصات خود را در فرم وارد نمایید .

فرم ثبت نام تکمیل شده ، فیش واریزی و کپی کارت ملی را به نمابر ۳۳۶۸۰۹۱۰-۰۸۶ فکس  و یا به واحد آموزش و پژوهش مرکز آموزش علمی کاربردی هپکو تحویل نمایید.

شایان ذکر است که اصل فیش واریزی ، اصل کارت ملی و ۲ قطعه عکس ۴×۳ در روز آزمون  به همراه شرکت کنندگان باشد.

جوایز

دانلود پوستر المپیاد جوشکاری                                                                                                          دانلود فرم ثبت نام

دانلود

تاریخ دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۲ نویسنده ایجاد شده توسط آموزش