برگزاری دومین المپیاد جوشکاری استان مرکزی

دومین المپیاد جوشکاری استانی استان مرکزی در شهرستان اراک توسط مرکز آموزش علمی کاربردی هپکو در ۷ آبان ماه ۱۳۹۳توسط مرکز آموزش علمی کاربردی هپکو برگزار گردید.

هدف اصلی این المپیاد تقویت ارتباط مؤثر بین صنعت و دانشگاه می باشد. با برگزاری المپیاد جوشکاری در سطح استان می توان به کشف  استعدادهای بالقوه  پرداخت و نفرات برتر را به جامعه صنعت معرفی نمود و همچنین توانمندیهای فنی دانشجویان را ارزش گذاری کرد. از این رو مرکز آموزش علمی کاربردی هپکو پس از برگزاری موفق اولین المپیاد جوشکاری در آذرماه ۹۲،دومین المپیادجوشکاری استانی را در ۷ آبان ماه ۹۳ در راستای ارتقاء فرهنگ مهارت آموزی به نحو مطلوب برگزار نمود.

کلیه دارندگان مدرک دیپلم و دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی و بالاترمجاز به شرکت در المپیاد بودند.

در دومین المپیاد استانی جوشکاری که در شهرستان اراک برگزار گردید ۳۱ نفر ثبت نام کردند که ۱۲ نفر به مرحله عملی راه یافتند.

آزمون در ۲ مرحله کتبی و عملی برگزار گردید.

آزمون کتبی شامل۴۰سئوال بصورت ۴ گزینه ای بدون نمره منفی بر اساس نکات فنی و مهارتی دروس زیر تعیین شده است:

• ۱-   فرآیندهای جوشکاری
  • ۲-   علائم جوشکاری
  • ۳-    علم مواد
  • ۴-   بازرسی و عیوب جوش

آزمون عملی طبق استاندارد EN287-1و طبق دو حالت ۳G و۲G برگزار گردید.

PC – ( حالت افقی ) با روش جوش الکترود دستی (SMAW)

PF -( حالت جوش سر بالا ) با روش جوش ( GMAW) CO2

که در پایان نمره نهایی هر داوطلب ترکیبی از نمره آزمون کتبی و آزمون عملی SMAW وGMAWمی باشد.

این آزمون توسط ۵ نفر اعضای هیئت داوران  با استفاده از داوران بین المللی و ملی با مطلوبیت کامل داوری گردید.

در پایان مراسم اختتامیه که با حضور ریاست محترم دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی جناب آقای دکتر پورایمانی و جمعی از همکاران دانشگاه جامع و نیزاساتید محترم مرکز آموزش علمی کاربردی هپکو و حامیان المپیاد جوشکاری و هیئت داوران و همچنین داوطلبان المپیاد جوشکاری برگزار گردید. و از حامیان المپیاد وهیئت داوران و برخی از اساتید به نحو شایسته ای تقدیر به عمل آمد.

نفرات برتردومین المپیاد جوشکاری استانی استان مرکزی-اراک به شرح ذیل معرفی گردیدند و جوایزی به شرح ذیل به برندگان اهداء گردید.

نفر اول

(آقای روح اله شیرازی)

سکه تمام بهار آزادی

تخفیف ۵۰% شهریه برای دانشجویان و پذیرفته شدگان در مرکز آموزش علمی کاربردی هپکو

نفر دوم

(آقای سعید بیگی)

نیم سکه بهار آزادی

تخفیف ۳۵% شهریه برای دانشجویان و پذیرفته شدگان در مرکز آموزش علمی کاربردی هپکو

نفر سوم

(آقای عباس مشهدالکوبه)

ربع سکه بهار آزادی

تخفیف ۲۰% شهریه برای دانشجویان و پذیرفته شدگان در مرکز آموزش علمی کاربردی هپکو

برای نفرات اول تا سوم گواهی بین المللی جوشکاری صادر می گردد.

گالری تصاویر المپیاد جوش

تاریخ شنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۳ نویسنده ایجاد شده توسط آموزش