برگزاری اولین جشنواره غذای سالم دانشجویی در مرکز آموزش علمی کاربردی هپکو
برگزاری اولین جشنواره غذای سالم دانشجویی در مرکز آموزش علمی کاربردی هپکو

اولین جشنواره غذای سالم روز سه شنبه ۱۸ آذرماه به مناسبت فرارسیدن روز دانشجو  با حضور بیش از ۲۳ شرکت کننده در مرکز آموزش علمی کاربردی هپکو برگزار گردید.

در این جشنواره که در راستای توسعه فعالیتهای فرهنگی برگزار گردید بعد از رقابت شرکت کنندگان  از مراکز آموزش علمی کاربردی استان، غذاها توسط خانم طیبی کارشناس داوری آشپزی از سازمان فنی و حرفه ای مورد ارزیابی قرار گرفت و به نفرات برتر جوایزی اهدا گردید.

خانم ها زاهده رضایی، زهرا رفیعی و مرضیه سادات میرابراهیمی هر سه نفر از مرکز آموزش علمی کاربردی هپکو و مریم لعلی از مرکز آموزش علمی کاربردی قوه قضاییه به ترتیب حائز رتبه های  اول تا چهارم  شدند.

در پایان نیز به قید قرعه به ۵ نفر از بازدید کنندگان و همچنین به کلیه شرکت کنندگان هدایایی به رسم یادبود اهداء گردید.

 

تاریخ چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۳ نویسنده ایجاد شده توسط آموزش
عضویت در خبرنامه جهت اطلاع از آخرین اخبار و اطلاعات مرکز بر روی ایمیل خود در خبر نامه عضو شوید