بازدید معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی از مرکز آموزش علمی و کاربردی هپکو

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی در راس هیأتی از شرکت هپکو  و مرکز آموزش علمی-کاربردی هپکو بازدید نمودند.

روز چهارشنبه دوازدهم آذر ماه دکتر فلاحی آرزودار معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی و مهندس قدمی مشاور اجرایی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی و دکتر ذوالانواری رئیس جدید دانشگاه علمی و کاربردی استان مرکزی از شرکت هپکو و مرکز آموزش علمی-کاربردی هپکو بازدید نموند.

این بازدید بعد از مراسم تکریم دکتر رضا پورایمانی و معارفه دکتر ذوالانواری رئیس جدید دانشگاه علمی کاربردی استان مرکزی پس از اقامه نماز جماعت ، و ضیافت ناهار به میزبانی مرکز آموزش علمی کاربردی  انجام شد.

تاریخ پنجشنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۳ نویسنده ایجاد شده توسط آموزش