مسابقات دارت دانشجویی ویژه خواهران به مناسبت بزرگداشت روز زن برگزار شد.

در راستای توسعه فعالیتهای فرهنگی-ورزشی و به مناسبت تولد حضرت فاطمه (س) و بزرگداشت روز زن و مقام مادر مرکز آموزش علمی کاربردی هپکو مسابقات دارت دانشجویی ویژه خواهران را در تاریخ  بیست و سوم فروردین ماه در محل مرکز آموزش علمی کاربردی هپکو برگزار نمود.

در این مراسم پس از قرائت قرآن کریم ،سخنانی توسط آقای اسماعیلی و خانم بازجو در راستای تولد حضرت فاطمه و بزرگداشت روز زن ایراد گردید. سپس در مدح حضرت فاطمه و مقام مادر چندین مقاله و شعر سروده شد. پس از برگزاری مسابقه بین شرکت کنندگان با اجرای موسیقی سنتی و پخش شیرینی بین دانشجویان مراسم ادامه یافت.

در این مسابقه تعداد ۱۶ نفر در مسابقات دارت دانشجویی شرکت نمودند که نفرات اول تا سوم به شرح ذیل می باشد:

نفر اول – خانم زهرا قاسمی رشته حسابداری مالی

نفر دوم –خانم فرزانه طهماسبی رشته حسابداری مالی

نفر سوم-خانم  بهاره زند لشنی  رشته حسابداری صنعتی

در پایان مراسم، تجلیل از برندگان با اهداء لوح تقدیر و کارت هدیه صورت گرفت .این مراسم با حضور مدیران، مسئول امور فرهنگی، کارشناسان و حراست مرکز آموزش علمی کاربردی هپکو صورت گرفت.

ضمناً در مسابقه دارت دانشجویی تعداد ۱۵۰ نفر دانشجو حضور داشتند.

تاریخ دوشنبه ۲۴ فروردین ۱۳۹۴ نویسنده ایجاد شده توسط آموزش