برگزاری مراسم دانشجویان جدیدالورود مرکز آموزش علمی کاربردی هپکو

مراسم دانشجویان جدیدالورود مرکز آموزش علمی کاربردی هپکو روز پنج شنبه مورخ  ۹۴/۰۸/۰۷ با حضور بیش از ۱۰۰ نفر از دانشجویان، مسئولین و کارشناسان، مدیران گروه و تعدادی از مدیران شرکت هپکو و همچنین مشاور مرکز در محل سالن امیرکبیر برگزار گردید. این مراسم با قرائت کلام الله مجید و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران آغاز شد .

در ابتدای مراسم خانم بازجو مدیر آموزش و پژوهش مرکز ضمن عرض خیر مقدم به دانشجویان گرامی ضمن تاکید بر  این که دانشگاه علمی کاربردی دانشگاهی مهارت پرور ، کارآفرین و اولین دانشگاه نسل سوم کشورمان ایران می باشد، پس از قرائت متن پیام رئیس دانشگاه علمی کاربردی،در خصوص محور های آموزشی ، پژوهشی  فرهنگی مرکزسخنرانی نمودند.

همچنین آقای دکتر شریفیان رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی هپکو پس از خیر مقدم گزارش جامعی از مرکز آموزش و نیز شرکت هپکو ارائه نمودند و پس از معارفه مسئولین و کارشناسان و مدیران گروه با تاکید بر مبحث مهارت پروری و تربیت نیروی ماهر بر اساس نیاز روز بازار کار،تجربیات خود را به اشتراک گذاشتند.

در ادامه خانم بازجو مدیر آموزش و پژوهش کلیه قوانین آموزشی را تشریح کردند و درباره ماموریت های     کانون های فرهنگی و انجمن های علمی دانشجویی و …سخنان خود را ایراد نمودند.

همچنین آقای سجاد صباغی کارشناس دانش آموختگان مرکز، سامانه سجاد را بطور کامل توضیح دادند و در ادامه آقای فرهاد امیدی سرپرست امور مالی مباحث مربوط به نحوه پرداخت شهریه را در سامانه سجاد تشریح کردند.

پس از پذیرایی دانشجویان در حین برگزاری مراسم، آقای پریور مشاور مرکز آموزش سخنان خود را درباره معرفی مرکز مشاوره ایراد نمودند و دانشجویان را تشویق به استفاده از خدمات مرکز مشاوره کردند.

در پایان مراسم ، از دانشجویان کانون فرهنگی و نیز کلیه کسانی که در برگزاری مراسم ویژه حمایت از کودکان سرطانی تلاش نموده اند ، تشکر و قدر دانی گردید.

تاریخ یکشنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۴ نویسنده ایجاد شده توسط آموزش